ORDU / GÜRGENTEPE - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Akyurt Mah.Fatsa Cad.No 43 GÜRGENTEPE/ORDU
Vizyon
Geleceğe güvenle bakan; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi a kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek! Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve Esaslarına bağlı,çağdaş,vatanını ve milletini seven,kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden,özgüveni yüksek,insan hak ve özgürlüklerini,hoşgörüyü,demokrasiyi ve sevgi benimsemiş,bireyler olarak yetiştirmektir.
Kalorifer/Kömür
Ordu Terminalinden kalkan Gürgentepe minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Gürgentepe Merkez
Okulumuz ilçe merkezinde olup Ordu İline 48 Km uzaklıktadır.